Järnbokapellet på Skattungbyns dansbana

14 juli kl.19.00 Skattungbyns dansbana, Tröskladuvägen (Kör upp Olgata vid midsommarstången). Alkohol- och drogfritt arrangemang. Järnboakapellet med Fred Lane, Puma Hedlund och Kurt Öberg spelar. Peter ”Puma” Hedlund är flerfaldig världsmästare på nyckelharpa. Utöver stamrepertoaren spelar han egna låtar och bygger nyckelharpor samt visar sig ibland iklädd Dellenkilten. Kurt Öberg spelar gitarr alltför bra för att tituleras ”trubadur” och har gjort sig känd inte minst för sina utsökta tonsättningar av finnmarkspoeten Olle Svenssons dikter. Fred Lane spelar gitarr och durspel. Han sjunger sånger från de brittiska öarna och svenska visor. Rätt vad det är kan han få med publiken i en shanty från Liverpool eller dra igång en polska med Puma.
Entré 100 kr.
Arr. Skattungbyns byutvecklingsförening / Kultur. Denna gång är det Lena Holmström, Melker Melkersson och Eva Janstad som roddar arrangemanget.

Foto:
Madeleine Lindh (bilden av Peter Puma Hedlund)
Kjell Öberg (bilden av Kurt Öberg)
Eva Lane ( bilden av Fred Lane)

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.