Mora Orsa Rättvik Scen- och Riksteaterförening

Föreningen startades för att underlätta för alla och envar att genomföra sina idéer om olika offentliga (inte privata tillställningar och fester) scenframträdanden med teater och eller musik, workshops, konstutställningar, föreläsningar m.m.  Vi som är med i styrelsen kommer att hjälpa dig om du vill, att tänka till runt arrangemanget, så att det blir så bra som möjligt, se över stödmöjligheter och samverkan och ge tips på teater- och musikgrupper, konstnärer och andra kulturutövare.

Vi samverkar med enskilda eller föreningar som blivit medlem eller anslutit sig till Mors-riksteaterförening. Se längst ner hur det går till.

Vi vill att det ska vara lätt att arrangera i samverkan med MORS-R så att det levande kulturutbudet kan öka på både ”bredden och höjden” och det kanske viktigaste – var och en kan själv påverka vilken pjäs, musik, konst eller föreläsning som ska få oss alla att häpet skåda nya horisonter, njuta stillsamt eller med gott mod slå klackarna i taket, kanske sätta skrattet i halsen eller helt enkelt få en väldigt rolig kväll, som hänger kvar i tanke och känsla långt efteråt.

Varmt välkommen som medlem, att få hjälp med att söka stöd, att samverka med oss för kulturarrangemang/kurser m.m. Bara fantasin sätter gränser…  Det är vi själva som skapar de minnen vi vill tänka tillbaka på. Vad vill du göra och vad vill du minnas? Kan MORS-R vara en av de vägar som kan göra det möjligt?

Ung som gammal – Hör mer än gärna av dig med minsta fråga och förslag till MORS-R, 

Mora Orsa Rättvik Scen- och Riksteaterförening

Vi lägger ingen energi på att diskriminera någon – var och en är varmt välkommen!

Bli enskild medlem och få Scenpass, genom att gå in på http://www.riksteatern.se/bli-medlem  Scenpass ger dig rabatterade priser i hela landet.

Välj län: Dalarna 

Välj riksteaterförening: Mora Orsa Rättvik Scen- och Riksteaterförening

Föreningar och organisationer kan också bli medlemmar i Riksteatern. Kontakta medlemsservice för mer information. Tel: 08-531 99 300, medlem@riksteatern.se

Kontaktperson och odförande Eva Janstad 070 543 31 43
Facebook: https://www.facebook.com/Morsriksteater/